Een natuurlijk paradijs om te ontdekken aan de oceaan op het eiland Faial

 • €540,000

Overview

Property ID: AZP42470
 • Grond en bouwpercelen, Landhuis met land, Ruïne en land
 • Property Type

Description

 

Wij zijn er trots op u dit natuurparadijs te kunnen aanbieden om te ontdekken, een prachtig rustiek land aan de oceaan met 12 unieke traditionele stenen gebouwen, prachtig uitzicht op zee, op een zeer rustige locatie met vruchtbare grond en een geschiedenis van wijn maken op het eiland Faial, Azoren.

Er zijn 7129 m2 grond met verschillende inspirerende traditionele gebouwen, gemaakt van goede kwaliteit handgesneden basalt stenen, die de sporen van de lokale geschiedenis dragen en duurzame waarden behouden voor toekomstige generaties. Dit eigendom geeft u een gevoel van de levensstijl van de vroege kolonisten van Faial en biedt u enorme mogelijkheden voor het creëren van unieke ruimtes en omgevingen die u in staat stellen om een rustige, landelijke en evenwichtige manier van leven te ervaren – op natuurlijke wijze.Het eigendom wordt verkocht inclusief een volledig renovatieproject dat vooraf werd goedgekeurd en dat een familievillacomplex omvat, getekend door een Azoreaanse architect, met 4 slaapkamers, 2 keukens, sauna, werkplaats, dubbele garage en een zwembad van 22,5m, alsook een prachtig ontworpen familiehuis met traditionele houtoven en veel privacy. Het terrein is echter groot genoeg en de ruïnes staan ver genoeg uit elkaar om u in staat te stellen uw eigen visie te ontwikkelen en uw project in fasen te volgen als u dat verkiest. De groei van het high-end toerisme op de Azoren maakt dit eigendom een geweldige investeringsmogelijkheid.Bekijk de interactieve presentatie van het pand en het project *Klik HIER*.

De locatie is werkelijk exclusief, met uitzichten die waarschijnlijk uw wereldbeeld zullen veranderen. Vanaf dit punt kunt u de zon zien opkomen boven de berg Caldeira en de zon zien ondergaan boven de oceaan. Op heldere dagen kunt u ook het eiland Graciosa zien. Zonder draden of huizen die uw 180° uitzicht op de horizon belemmeren, ervaart u de oceaan als nooit tevoren. Zonneschijn aan de noordzee geeft je de blauwste oceaankleur en verbazingwekkend levendige regenbogen. Stedelijke verordeningen zorgen ervoor dat geen enkel gebouw ooit uw uitzicht mag belemmeren. Omringd door natuur en traditie, ervaart u de echte Azoren.

Norte Pequeno heeft een van de grootste intacte stukken bos van Faial. Op minder dan 2 km afstand ligt Fajã, het strand van de zonsondergang, het grootste zwarte zandstrand van het eiland, een plaats van adembenemende schoonheid ook. Het ongelooflijke landschap van de vulkaan Capelinhos is vlakbij en, als u aan de westkust van Faial zit, zijn de zonsondergangen gewoon onvergetelijk. Horta stad, de jachthaven en alles wat u nodig zou kunnen hebben, ligt op slechts een korte 25 minuten rijden.

Dit is een absoluut uniek en exclusief eigendom en u zult niets vergelijkbaars vinden op het eiland Faial. Neem contact met ons op voor een bezoek.

Details

 • Property ID: AZP42470
 • Price: €540,000
 • Land Area: 7129
 • Property Type: Grond en bouwpercelen, Landhuis met land, Ruïne en land

Address

 • Address Parque de Lazer do Norte Pequeno, Rua do Norte Pequeno, Capelo, Horta, Azoren
 • Town Horta
 • Island Faial
 • Zip/Postal Code 9900-303
 • Area Norte Pequeno
 • Country Azoren Eilanden

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Compare listings

Vergelijken