Ben je op de Azoren, heb je een aantal eigendommen en weet je niet hoe je ze moet verkopen?

Als verkoper ben je onze belangrijkste klant. Wij vertegenwoordigen jou, wij verkopen je woning door geschikte kopers te vinden. We onderhouden onze infrastructuur waartoe we wettelijk verplicht zijn. We hebben een kantoor in Horta. We betalen belasting, sociale zekerheid, hebben de vereiste aansprakelijkheidsverzekeringen, volgen trainingsseminars en blijven volledig bevoegd.

U vindt onze vergunning hier op de website van de toezichthouder. Type gewoon ons licentienummer 12778 in en druk op zoeken.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die onroerend goed verkopen zonder de vereiste vergunningen. Het is aan jou als verkoper om te beslissen of je het risico wilt nemen dat je geen enkele verhaalsmogelijkheid hebt als zo’n persoon je niet goed vertegenwoordigt.

Het verkoopproces verloopt als volgt:


 • Klanten ontmoeten en de verkoopsvoorwaarden bespreken
 • Inspectie van het eigendom of het land
 • Inspectie van al het papierwerk en of de verkoper wettelijk bevoegd is om het eigendom aan te bieden
 • Stel, indien nodig, voor hoe ontbrekende papieren opnieuw kunnen worden ingediend of hoe ervoor kan worden gezorgd dat alle instellingen dezelfde informatie indienen. Vaak ontbreekt hier papierwerk of worden er fouten gemaakt bij het indienen. Als deze problemen niet worden opgelost, kan het huis of het land niet worden verkocht
 • Bespreek marktwaarde en vraagprijs en kom een verkoopprijs overeen
 • Contract ondertekenen waarin de verkoper ons aanwijst om hem of haar te vertegenwoordigen. Dit is wettelijk verplicht.
 • Maak foto’s, drone footage en videobeelden indien nodig om effectief te adverteren en het pand te verkopen
 • Adverteren van onroerend goed en in contact blijven met kopers om hen te voorzien van alle benodigde informatie, inclusief reizen naar de Azoren
 • Toon uw eigendom
 • Als een verkoop is overeengekomen regelen wij de notaris en/of wettelijke vertegenwoordiging om de overdracht te doen
 • Wij kunnen escrow diensten regelen voor de verkoper

Verkopers kunnen gebruik maken van andere diensten die wij aanbieden. Wij kunnen uw eigendom verkoopklaar maken door het coördineren van herstellingen, het schilderen van het object of decoratie in het algemeen om een eigendom op te laten vallen.

Door middel van een volmacht kan onze advocaat afwezige eigenaren vertegenwoordigen, zodat zij niet aanwezig hoeven te zijn bij de overdracht van onroerend goed. De advocaat houdt zo nodig aanbetalingen en eindbetalingen in escrow en draagt deze direct aan u over nadat het koopcontract is ondertekend.

azores properties how sell

Dus, als je op de Azoren bent met een aantal eigendommen in de buurt en niet weet hoe je ze moet verkopen

Bezoek ons in Horta en ontmoet ons persoonlijk of neem contact met ons op voor een gratis evaluatie

Compare listings

Vergelijken