Welkom bij Azores Properties, uw erkende en betrouwbare partner voor al uw vastgoedbehoeften op de Azoren. Onze website, www.azoresproperties.com, is je one-stop-shop voor het kopen en verkopen van onroerend goed in de Azoren.

Wij zijn een erkend makelaarskantoor gevestigd op het eiland Faial op de Azoren, met licentienummer 12778. Je kunt onze licentie online controleren op de IMPIC-website. Als lid van APEMIP (registratie 5811), de vereniging van makelaars in Portugal, blijven we op de hoogte van nieuwe wetgeving en hebben we toegang tot een landelijk netwerk van collega-makelaars.

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je vastgoedinvesteringen. Je kunt bladeren door onze uitgebreide lijst met eigendommen, waaronder huizen, appartementen, land en commercieel vastgoed. Elke aanbieding gaat vergezeld van gedetailleerde informatie, waaronder kenmerken, locatie en prijs.

Als je je huis wilt verkopen, zal ons team van professionals je bij elke stap begeleiden, van het bepalen van de prijs van je huis tot het onderhandelen met kopers. We bieden een reeks marketingstrategieën om potentiële kopers aan te trekken, waaronder sociale media, gerichte reclame en evenementen.

Bij Azores Properties zetten we ons in om je het hoogste niveau van service en expertise te bieden. Als je ons vertelt waar je naar op zoek bent, kijken we het voor je na en nemen we contact met je op zodra er iets naar jouw smaak beschikbaar komt. Alle correspondentie met onze klanten vindt altijd plaats onder onze domeinnaam, bijv. in**@az**************.com. Als je oude e-mailadressen hebt met betrekking tot correspondentie met onze website met andere e-mailextensies, verwijder deze dan en werk je contacten bij.

Bedankt voor het overwegen van Azores Properties voor uw onroerend goed behoeften. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Azores Properties Staff

Ontmoet ons team

Opgeleid en professioneel personeel dat klaar staat om u te helpen bij uw keuze

Laurentius (Rens) Metaal
Laurentius Metaal
Oprichter
Laurentius Metaal
Oprichter

Geboren in Rotterdam, Nederland. Heeft een passie voor het vinden van de juiste eigendommen en het geven van goed advies, evenals het sleutelen aan technologische problemen.

João Soares
João Soares
Administratie
João Soares
Administratie

Drummer, gitarist, toetsenist en boekhouder. João adviseert cliënten over alle zaken met betrekking tot belastingen en het oprichten van bedrijven en coördineert ons kantoor

Gonçalo Moniz - Azores Properties
Gonçalo Moniz
Marketing Manager
Gonçalo Moniz
Marketing Manager

Azorean van nature, Gonçalo is onze Marketing goochelaar. Gonçalo zet zijn levenservaring om in actie en helpt ons elke dag ons digitale imago te verbeteren.

Lees van onze Blog

Het laatste nieuws en hints van onze medewerkers

why licensed agent azores

Waarom je moet kiezen voor een erkend agent op de Azoren

In het bericht van vandaag benadrukken we hoe belangrijk het is om te kiezen voor een erkende...
Lees verder
urban renovation benefits azores

Stadsvernieuwing: voordelen voor de Azoren

Vandaag geven we je een andere kijk op stadsvernieuwing en waar Azoren baat bij hebben. De...
Lees verder
how are winters azores

Hoe zijn de winters op de Azoren?

Hoe zijn de winters op de Azoren en wat betekent dat voor je huis? De Azoren hebben een...
Lees verder
subsidy programs construction azores

Subsidieprogramma’s voor renovatie en bouw op de Azoren

Hallo allemaal, in het bericht van vandaag geven we je een update over welke subsidieprogramma's je...
Lees verder

Certificaten

Partners

Compare listings

Vergelijken