Maak kennis met ons, Azores Properties gevestigd op het eiland Faial

Welkom bij Azores Properties, uw erkende en betrouwbare partner voor al uw onroerend goed op Faial. Onze website, www.azoresproperties.com, is je one-stop-shop voor het kopen en verkopen van onroerend goed in de Azoren.

Wij zijn een erkend makelaarskantoor gevestigd op het eiland Faial op de Azoren, met licentienummer 12778. Je kunt onze licentie online controleren op de IMPIC-website. Als lid van APEMIP (registratie 5811), de vereniging van makelaars in Portugal, blijven we op de hoogte van nieuwe wetgeving en hebben we toegang tot een landelijk netwerk van collega-makelaars.

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je vastgoedinvesteringen. Je kunt bladeren door onze uitgebreide lijst met eigendommen, waaronder huizen, appartementen, land en commercieel vastgoed. Elke aanbieding gaat vergezeld van gedetailleerde informatie, waaronder kenmerken, locatie en prijs.

Als je je huis wilt verkopen, zal ons team van professionals je bij elke stap begeleiden, van het bepalen van de prijs van je huis tot het onderhandelen met kopers. We bieden een reeks marketingstrategieën om potentiële kopers aan te trekken, waaronder sociale media, gerichte reclame en evenementen.

Bij Azores Properties zetten we ons in om je het hoogste niveau van service en expertise te bieden. Als je ons vertelt waar je naar op zoek bent, kijken we het voor je na en nemen we contact met je op zodra er iets naar jouw smaak beschikbaar komt. Alle correspondentie met onze klanten vindt altijd plaats onder onze domeinnaam, bijv. info@azoresproperties.com. Als je oude e-mailadressen hebt met betrekking tot correspondentie met onze website met andere e-mailextensies, verwijder deze dan en werk je contacten bij.

Bedankt voor het overwegen van Azores Properties voor uw onroerend goed behoeften. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Ontmoet ons team

Opgeleid en professioneel personeel dat klaar staat om u te helpen bij uw keuze

Laurentius (Rens) Metaal
Laurentius Metaal
Oprichter
Laurentius Metaal
Oprichter

Geboren in Rotterdam, Nederland. Heeft een passie voor het vinden van de juiste eigendommen en het geven van goed advies, evenals het sleutelen aan technologische problemen.

João Soares
João Soares
Administratie
João Soares
Administratie

Drummer, gitarist, toetsenist en boekhouder. João adviseert cliënten over alle zaken met betrekking tot belastingen en het oprichten van bedrijven en coördineert ons kantoor

Emanuel Amaral
Commercieel
Emanuel Amaral
Commercieel

Met een dynamische aanpak en een scherp oog voor kansen brengt Emanuel een schat aan ervaring en enthousiasme mee in zijn rol als Commercial.

Lees van onze Blog

Het laatste nieuws en hints van onze medewerkers

renovation maximizing home's value

Renovatie: De waarde van je huis maximaliseren

In de steeds veranderende wereld van onroerend goed is het essentieel om de renovatiecurve voor te...
Lees verder
estate market insights predictions

Vastgoedmarkt 2024: Inzichten en voorspellingen

Nu we 2024 binnenstappen, evolueert het vastgoedlandschap snel. In dit artikel duiken we in de...
Lees verder
eco friendly homes future

Milieuvriendelijke huizen: De toekomst van duurzaam wonen

In het hart van de Atlantische Oceaan ligt het eiland Faial in de Azoren, Portugal. uitstekend...
Lees verder
why licensed agent azores

Waarom je moet kiezen voor een erkend agent op de Azoren

In het bericht van vandaag benadrukken we hoe belangrijk het is om te kiezen voor een erkende...
Lees verder

Certificaten

Partners

Compare listings

Vergelijken