Een gezonder, gelukkiger en langer leven op de Azoren

Azores Beach Faial life

De Azoren

De eilanden bieden u de mogelijkheid om in een gezonde natuurlijke omgeving te leven. Met een positief effect op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, wat leidt tot een langere levensverwachting. Een gezonder, gelukkiger en langer leven op de
Azoren
.

Schone lucht en schoon water: Een gezonde natuurlijke omgeving betekent minder vervuiling, schonere lucht en water. Blootstelling aan verontreinigende stoffen kan leiden tot ademhalings- en hart- en vaatproblemen en zelfs kanker. De luchtkwaliteit op de Azoren behoort tot de beste van Europa. Ons water, volledig afkomstig van regenval, gefilterd door mossen en planten voordat het wordt opgevangen en behandeld, is een van de beste van Portugal.

Meer lichamelijke activiteit: Het landschap is te mooi en het weer (meestal) te mooi om binnen te blijven. Wandelen, fietsen, zwemmen, snorkelen of gewoon werken in uw tuin zullen deel uitmaken van uw dagelijks leven. Regelmatige lichaamsbeweging kan het risico op het ontwikkelen van chronische ziekten zoals diabetes, hartziekten en obesitas verlagen. Het verbetert ook de geestelijke gezondheid door stress en angst te verminderen.

Verbeterde geestelijke gezondheid: Leven omgeven door de schoonheid van de azoreaanse natuur, in het gemakkelijke tempo van het eilandleven zal u en uw mentale vooruitzichten op een zeer diepgaande manier veranderen. Zeg vaarwel tegen stress, angst en depressie. Rust, ontspan en geniet.

Blootstelling aan natuurlijk licht: Blootstelling aan natuurlijk licht is essentieel voor de productie van vitamine D. Het is cruciaal voor de gezondheid van de botten en de regulering van de stemming en de slaap. Tijd buiten doorbrengen helpt ook het circadiane ritme van het lichaam te reguleren, waardoor de slaapkwaliteit verbetert.

Toegang tot vers, gezond voedsel: Verse vis, grasland rundvlees en een overvloed aan lokale biologische groenten zullen deel uitmaken van uw dagelijkse dieet. Een dieet dat rijk is aan fruit en groenten is gekoppeld aan een lager risico op chronische ziekten zoals hartziekten, beroertes en kanker. Op de Azoren is voedsel een medicijn.

Tenslotte

Leven in een gezonde natuurlijke omgeving kan uw gezondheid beschermen en u een langere levensverwachting geven. Door blootstelling aan vervuilende stoffen te verminderen, lichaamsbeweging te bevorderen, de geestelijke gezondheid te verbeteren, natuurlijk licht aan te bieden en toegang te bieden tot vers, gezond voedsel. Een natuurlijke omgeving kan je helpen om beter te leven. Op de eilanden van de Azoren kunt u gezonder, gelukkiger en langer leven. Waar wacht je op?

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken