Hoe kunnen wij u helpen bij het bouwen van uw huis op de Azoren?

how building home azores

Bouw uw droomhuis op de Azoren eilanden!

Dit is hoe Azores Properties kan helpen bij het bouwen van uw droomhuis. Eerst en vooral moet je een eiland kiezen om je te vestigen. Wij bevelen Faial en Pico aan omdat ze dicht bij elkaar liggen en deel uitmaken van een klein economisch centrum dat “Driehoekseilanden” wordt genoemd en bestaat uit Faial, Pico en São Jorge eilanden. Dit zal uw ervaring op de Azoren verbeteren, omdat elk eiland dichtbij ligt en gemakkelijk te bereiken is.

 

 

Laten we aannemen dat je Faial eiland kiest. De volgende stap is het kopen van een vrij stuk grond, een gemakkelijke taak vanwege de lage bevolkingsdichtheid. Het moeilijkste deel is het vinden van een stuk grond waar u kunt bouwen, aangezien meer dan de helft van het land van Faial geclassificeerd is als landbouwgrond of als beschermd natuurgebied. Dat is waar wij tussenbeide komen, maar hoe? Met uw afbakening kunnen wij de perfecte grond voor u vinden om uw droomhuis op de Azoren te gaan bouwen. Wij kunnen u ook helpen met de bouw. We zijn ook geregistreerd als een bouwbedrijf.

 

 

 

Faial eiland voordeel…

Faial is niet alleen een prachtig eiland, het is ook de perfecte plek om meer dan een huis te ontwikkelen. Dit is te danken aan zijn strategische ligging en aan zijn niet-moderne commerciële sectoren. Nieuwe ideeën passen altijd in onze samenleving. Een nieuw bedrijf kan gemakkelijk bloeien als het goed gepland is en, uiteraard, aan de realiteit is aangepast. Het klimaat op Faial is gematigd en wordt niet vaak getroffen door tropische stormen, wat een extra aangenaam gevoel geeft.

Op onze website hebben we een heleboel vrije grondpercelen waarvan sommige bijna voor een koopje! Het noordelijke deel van het eiland Faial is het rijkst aan vrije natuur, een paar voorbeelden vindt u in de schuifbalk hieronder. Azores Properties staat op het punt de woningbouw op het eiland Faial te moderniseren. Voor een lage prijs kunt u een comfortabel en modern huis op de Azoren hebben. Kijk eens naar onze eigendommen. Neem contact met ons op voor een bezoek!

 

 

 

 

 

 

 

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken