Pasen op de Azoren en de wedergeboorte van het jachtseizoen!

easter azores rebirth yacht

Hallo iedereen, het is paastijd en zoals jullie gewend zijn, ja, het is totaal anders op de Azoren. Pasen op de Azoren is ook verbonden met de wedergeboorte van het Jachtseizoen.

Pasen op de Azoren begint met de “Heilige Week” en de bereiding van het traditionele Folar (een zoet brood met een ei erin). Net als in andere plaatsen eindigen deze festiviteiten op zondag met de viering van de verrijzenis. Op de Azoren begint men op deze dag met het plannen van de zo traditionele feesten van de Heilige Geest. Pasen en april in Horta stad zijn ook verbonden met de wedergeboorte van het Jachtseizoen. Reeds tegen eind maart met de komst van betere winden beginnen jachtzeilers aan te komen. In verschillende vormen en kleuren heeft u elke week de gelegenheid om er een te zien aanmeren in de beroemde jachthaven van Horta. Ze blijven meestal drie of vier dagen (sommigen blijven een week), het is als een pitstop. Horta stad is de perfecte plaats om op te laden en uw spullen bij elkaar te krijgen voordat u op een nieuw groot avontuur vertrekt.

 

Pasen is als een startpunt op de Azoren, het begin van mooi weer, festiviteiten en de wedergeboorte van het jachtseizoen. Het is een geweldige tijd om naar Horta stad te komen omdat het niet de drukste is, maar voor mij is het wel de mooiste. Het is wanneer de bloemen zijn ontloken, men van warmere maar frisse dagen kan genieten en regen nog vaak te zien is. U krijgt van die mooie tropische dagen met veel mist en een hoge luchtvochtigheid (soms hoger dan in de winter). Dit is mogelijk door de komst van hogere temperaturen in een nat seizoen. Het is een andere levensstijl, waarom komt u niet genieten van uw Pasen op de Azoren en de mooie wedergeboorte van het jachtseizoen?

Wij kunnen u helpen met verhuizen, surf door onze website en neem contact met ons op!

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken