Het jachtseizoen is begonnen in de jachthaven van Horta!

yacht season horta marina

Hallo, zoals we een maand geleden al voorspeld hadden, zijn de jachten er en zo begint dit mooie seizoen in Horta city Marina.

Het seizoen van dit jaar had niet beter kunnen beginnen. We beginnen in juni en de hele baai is al vol. De jachthaven van Horta heeft zijn record van voor anker liggende jachten gebroken en het is prachtig. Zelfs als de aanlegplaatsen vol zijn, krijgt u toch een veilige hemel in de baai. De jachthaven van de stad Horta biedt u bescherming en rust, zelfs als u niet aangemeerd ligt, wij hebben de perfecte geografie. Dit jaar zijn er catamarans in overvloed, voor mij het beste type jacht voor dit seizoen. Aangezien de Marina (aanlegplaats) vol is, biedt de catamaran meer comfort voor overnachtingen in de oceaan.

Als je bang bent dat je geen ruimte hebt, hou er dan over op. De jachthaven van de stad Horta heeft altijd plaats voor nog een jacht. Faial eiland is voorbereid op dit soort situaties. Als u aankomt (indien gewenst), komt er onmiddellijk een kleine boot naar uw jacht toe om u te helpen bij het aanmeren/aanleggen. U krijgt het beste advies voor uw verblijf. Op die manier kunt u uw jacht voor anker laten liggen en het eiland verkennen met “toda a calma” (Portugees voor “geen zorgen”).

Tijdens de pandemie heeft het eiland Faial tijd gehad om uit te rusten, dus wij zijn bereid en meer dan voorbereid om u te ontvangen! Er zijn nieuwe zakelijke ideeën en bedrijven ontstaan. Nu wachten we alleen nog op u en uw feedback, zodat we altijd hebben wat u nodig hebt of zoekt. Het jachtseizoen is begonnen in de jachthaven van Horta en we konden niet gelukkiger zijn. Als het eiland u bevalt, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de perfecte woning voor u vindt.

 

Gebouwd of niet, wij kunnen overal bij, want wij zijn ook geregistreerd als bouwbedrijf. Tot ziens!

 

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken