Hoe beleef je een andere winter op de Azoren?

how to winter azores

De Azoren hebben een totaal andere vibe dan elke andere plaats ter wereld en onze Winter is daarop geen uitzondering. Dit jaar krijg je een nieuwe ervaring. Dus hoe kun je een andere winter hebben op de Azoren?

hoe overwinteren azoren

Het verblijf vindt plaats in Patio Ecolodge , een plek waar je rust, een groene natuur en veel natuurlijke avontuurlijke activiteiten vindt. Het uitzicht vanaf deze locatie is uniek en betoverend. Patio is een ecotoeristisch bedrijf dat u comfortabele lodges om te overnachten en vele buitenactiviteiten en rondleidingen te paard over de mooiste onverharde wandelpaden van het eiland. Je krijgt alles te zien van de onderkant van de Capelinhos vulkaan tot de top van Cabeço Gordo op Caldeira.

De winter is de perfecte tijd om het te doen! Het klimaat is er niet zo heet en schoon, zodat u kunt ervaren wat leven op een tropisch eiland echt inhoudt. De seizoensgebonden regen verandert de natuur in een dicht en vochtig landschap. De natuur zal de weg beheersen, waardoor je vaak van pad moet veranderen om de reis voort te zetten. Dit garandeert een betere en unieke ervaring.hoe overwinteren azoren

Op de lodges heb je het comfort van een warme moderne plaats. Inclusief keuken, badkamer, een slaapkamer en een aangename leefruimte. Er is ook een gemeenschappelijk overdekt en verwarmd zwembad in de buurt dat door de bewoners kan worden gebruikt. De lodges worden eenmaal per week schoongemaakt, het linnengoed en de handdoeken worden om de 4 dagen verschoond. Je hebt alles tot je beschikking, WiFi en elektriciteit zijn ook inbegrepen. Er zijn 3 Tiny Houses en maximaal 7 appartementen beschikbaar van 01.11.2022 tot 31.03.2023.

Patio Ecolodge – Winter Verhuur Campagne

hoe overwinteren azorenPatio
is een gevestigde toeristische onderneming die u geweldige accommodatie, verse Azoriaanse gerechten, geweldige paardenroutes en buitenactiviteiten in de natuur biedt, terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan en het natuurlijke landschap van het eiland. Neem meteen contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze winter!

 

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken