Faial, een diervriendelijk eiland!

faial animal friendly island

Hallo daar, ja, Faial is een diervriendelijk eiland en we hebben verschillende manieren om dat te laten zien. Kijk hier eens naar!

Ja, we zijn een diervriendelijk eiland, maar hoe kom je hier met je kleintje? SATA (de Azorese luchtvaartmaatschappij) heeft tamelijk weinig regels voor het vervoer van dieren, dus het meenemen van uw huisdier naar het eiland zal gemakkelijk en ongecompliceerd zijn. U hoeft alleen maar “een plaats te reserveren” voor uw huisdier en een paar gegevens over hem/haar op te geven (soort dier; grootte van de doos; totaal gewicht). Later krijgt u een bevestiging of uw huisdier aan de regels voldoet of niet!

Faial kent vele verenigingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn van dieren. De oudste is AFAMA en is ook degene met de meeste toegewezen dieren om te adopteren. Naast adoptie hebben we nog andere instellingen die helpen om de straatdieren veilig te houden (meestal katten). We hebben de CROA (de officiële instellingen van de gemeente Horta) en de Brigada Animal de Rua do Faial. Deze twee instellingen zijn ook verantwoordelijk voor de toewijzing van dieren (maar in kleinere omvang) en voor de sterilisatie, vaccinatie en behandeling van straatdieren.

Als je door de stad Horta zwerft, zie je meteen veel dierenasiels. Deze zijn geschikt voor 2/3 katten tegelijk (volwassen grootte) en zijn uitgerust met voedsel- en waterautomaten. Niet alleen de straatdieren hebben goede zorg, Faial heeft ook goede behandelingsfaciliteiten voor huisdieren. We hebben twee veterinaire klinieken. Valvet in Flamengos parochie en Clínica Veterinária do Faial in Horta stad, beide zeer professioneel en goed uitgerust. We hebben ook een dierenwinkel genaamd PontoPet in Horta stad. Het heeft alles voor u om te trakteren en te spelen met uw kleintje.

Als u angstig was om naar de Azoren te verhuizen met uw huisdier, maak u dan geen zorgen. Nu weet je dat het vrij eenvoudig is om dat te doen, en hoe Faial een diervriendelijk eiland is.

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken