Perfect modern appartement in het centrum van Horta, eiland Faial

Overview

Property ID: AZP83230
  • Appartement, Onroerend goed
  • Property Type

Description

We zijn trots om u dit unieke Perfecte grote appartement in een modern condominium in het centrum van Horta, Faial eiland, Azoren aan te bieden.

Dit is een groot en modern appartement op twee verdiepingen in het stadscentrum. Het heeft een woonoppervlakte van 140 m2 plus een opslagruimte. Bij binnenkomst heeft u een uitnodigende hal, goed verlicht en comfortabel voor uw gasten. Verder is er een volledig uitgeruste keuken met een mooi en privé balkon, er is ook een kleine berging op de keuken met een zeer grote elektrische boiler. Nog steeds op deze verdieping is er een praktische service badkamer direct naast de ruime woon/eetkamer met grote ramen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ander balkon. Deze is gericht op het zuidoosten, waar u kunt genieten van inspirerende uitzichten op de oceaan en het eiland Pico.

Naar boven heb je een badkamer en twee slaapkamers. Er is ook een grote slaapkamer met kastruimte en eigen badkamer. Alle kamers hebben een balkon en ingebouwde kasten. Het hele huis zal profiteren van een uitstekende blootstelling aan zonlicht dankzij de verschillende ramen met dubbele beglazing in het gebouw. Het huis is modern en verkeert in uitstekende staat, er zijn geen werkzaamheden nodig. Er zijn nog twee privé parkeerplaatsen en een opslagruimte in de gemeenschappelijke garage van het appartementencomplex.

Op deze locatie heeft u alles in de buurt, op zeer korte loopafstand, van supermarkten tot het Openbaar Gezondheidscentrum en de geldautomaat. Uw boodschappen doen kost niet meer dan 5 minuten lopen. Twee van de mooiste parken en recreatiegebieden liggen ook dichtbij, de
Praça da República
en Florêncio Terra Garden . Inspiratie opdoen zal gemakkelijk zijn in de stad Horta, er is altijd wel iets nieuws te zien. De stad Horta is een zeer aantrekkelijke plaats om te wonen en er is altijd veel vraag naar appartementen, waardoor dit een goede investering is naast een geweldige plek om te wonen.

Als u op zoek bent naar een perfect appartement in het centrum van Horta, op het eiland Faial, dan is dit het. Neem contact met ons op voor een bezoek!

Details

  • Property ID: AZP83230
  • Property Type: Appartement, Onroerend goed
  • Property Status: Verkocht

Address

  • Town Horta
  • Island Faial
  • Area Matriz
  • Country Azoren Eilanden

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Compare listings

Vergelijken