Vakantie: boek bij ons, op Faial eiland!

holidays book faial island

Ja! Eindelijk is de langverwachte tijd van het jaar aangebroken. De vakantie is aangebroken en wij hebben het perfecte huis voor je om te boeken op het eiland Faial.


Haven Hill
is een modern gerenoveerd vakantiehuis aangeboden door Azores Properties. Het beschikt over meerdere slaapkamers, een zwembad, privacy en een uitnodigend balkon met een uniek uitzicht over de baai van Horta en het eiland Pico. Je kunt ook van het uitzicht genieten vanuit de ruime woonkamer met open keuken. Het huis heeft twee badkamers en een prachtige zolderkamer. Reizen naar de stad Horta wordt leuker dan ooit. Deze accommodatie is ideaal als je met een grote groep reist, maar het is ook een aangename optie voor solo- of duoreizigers. Het huis is volledig ingericht en uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben voor een exclusieve vakantie in de stad Horta, op het eiland Faial.

Haven Hill is gunstig gelegen nabij het centrum van Horta. Het ligt boven de nabijgelegen weg en biedt privacy en een uniek uitzicht. Je vindt verschillende diensten, winkels en supermarkten in de buurt, zodat je tijdens je vakantie gemakkelijk plaatselijke boodschappen kunt doen. Deze locatie biedt mogelijkheden voor unieke buitenactiviteiten binnen de stad Horta. Je kunt beginnen met een comfortabele kennismaking met onze prachtige paarden en eindigen met levensveranderende wandelpaden terwijl je geniet van onze prachtige stad.
De jachthaven van Horta
ligt ook vlakbij en biedt de kans om onze ongerepte oceaan te verkennen tijdens een boottocht rond het eiland.

Bekijk onze video over het pand en bezoek de
website
. Het vakantieseizoen is aangebroken, dus boek nu bij ons en geniet van een exclusieve vakantie op het eiland Faial.

 

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken